Öğrenci Tanıtımı

16.01.2023 160

Merhaba.Ben Esra.16 yaşındayım.Sağmalcılar Anadolu Lisesi'nde 11.sınıf öğrencisiyim.Dizi izlemeyi ve müzik dinleyip bir şeyler çizmeye bayılırım.Bu projede yer aldığım için mutluyum.Umarım bu proje sayesinde hayatıma yeni bilgiler katabirim.
Hello. I am Esra. I am 16 years old. I am an 11th grade student at Sağmalcılar Anatolian High School. I love watching TV series, listening to music and drawing. I am happy to be a part of this project. I hope I can add new information to my life thanks to this project.

-
Merhaba ben Nisanur. Sağmalcılar Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisiyim. 16 yaşındayım. Resim çizmek, müzik dinlemek ve kitap okumaktan hoşlanırım. Projede herkese başarılar dilerim.

Hi, I'm Nisanur. I am a junior student at Sağmalcılar Anatolian High School. I'm 16. I like drawing, listening music and reading books. I wish you all success in this project.

-
Merhaba. Ben Azra. 16 yaşındayım. Sağmalcılar Anadolu Lisesi'nde 11.sınıf öğrencisiyim. Müzik dinlemeyi ve dizi izlemeyi severim. Bu projede yer aldığım için çok mutluyum. Projede herkese başarılar...
Hello. I am Azra. I am 16 years old. I am an 11th grade student at Sağmalcılar Anatolian High School. I like listening to music and watching TV series. I am very happy to be a part of this project. I wish everyone success in the project...

-
Ben Nehir Damla . Sağmalcılar Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisiyim. Dizi, film izlemeyi severim.
I'm Nehir Damla . I'm 11th grade student at Sağmalcılar Anatolian High School. I love watching TV series and movies.

-
Merhaba, nasılsınız umarım iyisinizdir ben harikayım. İsimim Doğukan .Sağmacılar Anadolu Lisesinde okuyorum(11) ve bu projenin bir parçası olmayı seveceğimi düşünüyorum ayrıca sporların hepsini yapmaya bayılırım, hepimize başarılar diliyorum.
Hello, how are you, I hope you are great, I'm gorgeous. My name is Doğukan . I am studying at Sağmacılar Anatolian High School(11) and I think I would love to be a part of this project, I also love to do all sports, I wish us all success. 

-
Merhaba herkese
Ben Naz . Sağmalcılar Anadolu Lisesi'nde 11. sınıf öğrencisiyim.
Bu projenin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Hobilerim müzik dinlemek , kitap okumak ve paten kaymak . Umarım her şey güzel gider . Herkese başarılar dilerim.
Hello everyone,
I am Naz . I am eleventh grade at Sağmalcılar Anatolian High School. I am so happy for being a part of this project. My hobbies are listening to music , reading a book and skating roller . I hope everything will be fine . I wish us all success:)

-
Merhabalar ben Sude, 16 yaşındayım. Sağmalcılar Anadolu Lisesinde 11.sınıf öğrencisiyim. Boş zamanlarımda resim çizmekten ve film izlemekten hoşlanırım. Bu projede yer almaktan çok mutluyum. Herkese başarılar.
Hello, I'm Sude, I'm 16 years old. I am an 11th grade student at Sağmalcılar Anatolian High School. In my spare time, I enjoy drawing and watching movies. I am very happy to take part in this project. Good luck everyone