Hedef ve Amaçlarımız

Hedef ve Amaçlarımız

16.01.2023 140

1-Projemizle Mutluluk Nedir? sorusuna dikkat çekmek istedik. Mutluluğu görüntülemek istedik. Bu amaçla önce insanlarda gördüğümüz mutluluğun resimlerini çekeceğiz. Sonra Hayvanlarda gördüğümüz mutluluk anlarını resim çekeceğiz. Sonra doğada gördüğümüz mutluluk anlarının resimlerini çekeceğiz. Sonra dünyada mutluluk deyince aklına ne geliyor şeklinde resimler çekeceğiz. Burda amacımız, mutluluğu adaım adım her canlıda görmek ve dünyada mutluluğa ulaşmak. Aslında farketmediğimiz ne kadar çok yerde mutluluğun yanı başımızda olduğuna dikkat çekmek.

2-Amacımız mutlu insanlar, Mutlu hayvanlar, güzelliği korunan bir doğa ve nihayet mutlu dünyaya ulaşmak. Mutluluğun bakış açılarımızda ve görme şeklimizde olduğuna dikkat çekmek

3-Öğrencilerde grup çalışması ve başka ülkelerden öğrencilerle iletişime geçerek onlarla fikir alış verişinde bulunabilmeyi sağlamak, iletişim becerilerini geliştirmek.

4-Öğrencilerde ve ailelerinde insana,hayvana, doğaya bakış açısını değiştirerek, mutlu bir dünya yaratma konusunda  farkındalık yaratmak.

5-Mutlu insanla, mutsuz insan arasındaki iletişim sorunlarının, kaynağının insanların olaylara bakış açısında saklı olduğuna dikkat çekmek. Mutlu olmak için bakış açısını değiştirmenin de bir çözüm yolu olduğuna dikkat çekerek farkındalık yaratmak.

6-Ülkemizde ve dünyada yaşayan insanların,  mutluluk konusunda ki görüşlerine dikkat çekmek ve ortak ve benzer görüşleri farketmek.

7-Küçük şeylerle mutlu olmanın yollarını görmek ve mutluluğu çoğaltmak için paylaşma bilinci oluşturmak.